Naiset Edustus - uusia tuulia kentällä ja aitiossa
Julkaistu: 11.12.2020 00.00

Naiset Edustus - uusia tuulia kentällä ja aitiossa



Syyskausi loppui salibandyjoukkueilla kesken kaiken. Pelejä kerettiin kuitenkin onneksi pelata ja seuraavina päivinä julkaistaan OFBC:n somekanavissa juttuja Salibandyliiton sarjoissa pelaavien joukkueiden otteista. Ensimmäisenä vuorossa Naisten Edustus.

Naisten 2-divisioonaan tälle kaudelle noussut OFBC:n Edustusjoukkue lähti uudelle sarjatasolle uudistuneena, uusi vastuuvalmentaja Markus Paakkari, uusi pelitapa ja uusia pelaajia. Muutoksista huolimatta, tai ehkäpä juuri niiden johdosta, joukkueen tekemisessä näkyi onnistumisia niin kentällä, tulostaululla kuin myös somessa. Joulutauolla nousijajoukkueen ollessa sarjassa toisena, voidaan puhua erittäin onnistuneesta syyskaudesta.

Syyskauden seitsemästä ottelusta saldona neljä voittoa, yksi tasapeli ja vain kaksi häviötä. Erityisen hienoa on ollut että joukkue on pystynyt kääntämään tiukat ottelut voitoiksi, voittopelien lopputulosten ollessa 3-1, 4-2, 6-3 ja 4-3. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevään pelejä.

Tasaisella ja laajalla materiaalilla pelanneesta joukkueesta nousee esiin koko sarjan syyskauden tykkipelaaja Linnea Petäjäjärvi, joka on toisena koko sarjan pistepörssissä ja maalipörssin kärjessä. Syyskauden tehot puhunevat omaa kieltään millaisesta pelaajasta on kyse, seitsemän ottelua joissa tehot 16+0!

OFBC:n pelaajista syyskauden aikana isoon rooliin ovat nousseet varakapteenit Elisa Alakärppä ja Tuuli Metsäntaus. Joukkueen materiaalin leveydestä kertoo se, että kaikkiaan 13 eri Klubin pelaajaa on avannut pistepörssisarakkeensa ensimmäisten pelien aikana. Kokonaisuudessaan jokaisen pelaajan panos on ollut kiitettävällä tasolla ja sitä kautta joukkueen puolustuspelaaminen tiivistä, Klubia vastaan ei helpolla ole maaleja tehty. Vahvasti puolustavan joukkueen takana ovat edukseen esiintyneet myös joukkueen maalivahdit Ninni Nevalainen ja Viivi Pellikka.

Puolustuspelaaminen laadukasta, yksilöt onnistuvat laajalla rintamalla ja kun vielä taktisesti joukkueessa ollaan hereillä, on keväälle odotettavissa jatkoa vahvoihin esityksiin!

Naisten 2-divisioonan tilastot ja otteluohjelma:
https://salibandy.fi/tulospalvelu/24/5607/5875/202...

OFBC:n Naisten Edustuksen tapahtumia, otteluraportteja sekä pelaajaesittelyjä löytyy joukkueen Instagramista. Nyt kun koronarajoitusten johdosta joukkueiden seuraaminen painottuu pitkälle internetin ihmeelliseen maailmaan, onkin mahtavaa että joukkueen tekemisiä voi seurata etänä. Laita siis sinäkin Instagramissa @ofbcnaisetedustus samantien seurantaan ja pysyt ajantasalla joukkueen tapahtumista ja kuulumisista!

Seuran uusimmat