Vuoden Valmentaja
Julkaistu: 07.05.2020 00.00

Vuoden Valmentaja

Vuoden Valmentaja, Antti Naapanki!

Kauteen 2019-20 OFBC:n Naisten Edustus lähti täysin uudistuneena, joukkueen johtoryhmä valmentajineen oli vaihtunut ja joukkueeseen oli tullut paljon uusia pelaajia. Minkäännäköistä alkukankeutta ei kuitenkaan näkynyt vaan uuden vastuuvalmentajan Antti Naapankin johdolla joukkueen toiminta näytti heti ensimmäisistä tapahtumista alkaen siltä kuin pelaajat olisivat pelanneet aina yhdessä.

Joukkue asetti itselleen kovan tavoitteen, sarjanousu II-divisioonaan. Kova mutta realistinen tavoite, jonka eteen joukkueessa tehtiin mahtavalla asenteella töitä koko kauden ajan. Klubin Naisten kausi olikin tuloksellisesti menestyksekäs, joukkue voitti 15 pelaamistaan 16:sta ottelusta. Huikea saldo, jolla joukkue voitti III-divisioonan runkosarjan ja täten asetettu tavoite sarjanoususta varmistui. Joukkueen tarkemmat tilastot tulospalvelusta.

Menestyvä joukkue tarvitsee hyviä pelaajia jotka kehittyvät kauden aikana, asenteellista harjoittelua yhteiseen tavoitteeseen päästäkseen ja kaiken taustalla tulee olla loistava joukkuehenki. Pelaajien kehittämisessä sekä asenteellisen ilmapiirin ja joukkuehengen rakentumisessa valmennus on isossa osassa, tässä Antti onnistui erinomaisesti.

Valmennus on joskus kuin shakkia, muutama siirto saattaa erottaa epäonnistumisen ja onnistumisen, Antin johdolla Naisten Edustus päätti kauden tyylipuhtaaseen shakkimattiin!

OFBC onnittelee Naisten Edustusta mahtavasta kaudesta ja Anttia valinnasta Vuoden Valmentajaksi!