Julkaistu: 19.06.2019 00.00

Tiedostot

TIEDOSTOT

Seuran tiedostot löytyvät materiaalipankista, huomioi että osa materiaaleista on nähtävillä vain kirjautuneena Ylläpidon kautta joukkueiden ylläpitäjille.

Seuran Materiaalipankin valikko loytyy seuran etusivulta, joukkueiden omat materiaalit joukkueiden sivuilta.


KULUKORVAUSLASKUT

Vuonna 2020 kilometrikorvauksen perussumma on 0,43 euroa/km (0,43 euroa/km vuonna 2019).

Verovapaan kotimaan kokopäivärahan määrä on 43 euroa (matka yli 10 tuntia / 42 euroa vuonna 2019), osapäivärahan 20 euroa (matka yli 6 tuntia, 19 euroa vuonna 2019).

Verovapaata tuloa on päiväraha enintään 20 päivältä sekä matkustamiskustannusten korvauksesta muulla kuin julkisella kulkuneuvolla tehdystä matkasta enintään 2 000 euroa kalenterivuodelta

Seuran kulukorvauspohja ladattavissa materiaalipankissa, suosittelemme sen käyttöä jotta kaikki tiedot tulevat merkityksi kerralla oikein.

Maksetut kustannusten korvaukset tulee ilmoittaa tulorekisteriin viiden kalenteripäivän kuluessa maksupäivästä, joten olkaa ennen maksamista yhteydessä seuran rahastonhoitajaan, yhteystiedot : www.ofbc.fi/organisaatio Tarvittaessa saat lisätietoja seuran toimistolta tai rahastonhoitajalta.


HARJOITUSPÄIVÄKIRJA

Harjoituspäiväkirjoihin merkittävät suoritukset päivittyvät järjestelmään automaattisesti kun joukkueet käyttävät ilmoittautumisesta Jopoxia. Huomioi että harjoituksen yhteydessä osallistujat on vahvistettava, tämä on nopea ja helppo tehdä Jopox puhelin App:lla, joka on ladattavissa Play kaupassa. Harjoituspäiväkirjoja ei siis tarvitse enää palauttaa erikseen.

Valmennuksen omaan käyttöön voitte ladata harjoituspäiväkirja -pohjan materiaalipankista.


LINKIT

Tärkeitä linkkejä kuten seura-asut, painopaikka sekä seuran toimistolla olevan neuvottelutilan varauskalenteri löytyvät etusivulta Linkit -valikosta