Pohjola Sairaalan hoitopolku OFBC:n pelaajien käyttöön!
Julkaistu: 27.05.2021 00.00

Pohjola Sairaalan hoitopolku OFBC:n pelaajien käyttöön!

Pohjola Sairaala toimii Oulun Hiirosessa, Kiilakivenkuja 1 osoitteessa. Sairaalan toiminta keskittyy tapaturmien ja erilaisten liikuntaelinvammojen ja -sairauksien hoitoon, sekä potilaan sujuvaan ja turvalliseen töihin paluuseen. Sairaala on toiminut Oulussa vuodesta 2017 eteenpäin ja tänä päivänä se onkin yksi Suomen suurimpia toimijoita ortopedisessa päiväkirurgiassa. Oulun Pohjola Sairaalassa toimii 40 hoitajaa ja 35 lääkäriä. “Meille on helppo tulla ja pääsee nopeasti hoitoon” sanoo Oulun Pohjola Sairaalan yksikönjohtaja Soila Pajula-Mattila.

Yhteinen tavoitteemme on, että tapaturman sattuessa pelaaja on mahdollisimman nopeasti takaisin pelikentällä. Pohjola Sairaalan motto onkin: “Jotta mikään ei pysäytä suomalaista.”

OFBC:n toiminnanjohtaja Henri Dufva on erittäin tyytyväinen alkaneesta yhteistyöstä. "Pyrimme seurana tarjoamaan pelaajillemme alueen parasta toimintaa. Oikeanlainen harjoittelu on isossa osassa pelaajan terveenä pysymisessä. Tapaturmia kuitenkin sattuu ja silloin on tärkeää päästä osaavaan hoitoon. Tämän yhteistyön kautta pystymme parantamaan pelaajien nopeaa hoitoon pääsyä ja siten toimintamme laatua".

Loukkaantumisen sattuessa OFBC:n pelaajat pääsevätkin jatkossa nopeasti ja helposti ammattilaisen hoitoon. Seuran sivuilta löytyvät ohjeet miten toimia kyseisessä tilanteessa, katso hoitopolku KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.

OFBC:n jokainen kerhojoukkueen pelaaja on vakuutettu Pohjola Sporttiturva vakuutuksin ja siten tapaturman sattuessa pelaajilla on käytössään Pohjolan asiakkaille tarkoitettu Pohjola Terveysmestari -palvelu joka auttaa loukkaantuneen pelaajan nopeinta tietä hoitoon ja takaisin pelikentille.