Rovaniemen turnaus takana ja ensimmäinen täysi sarjakierros pelattu!
Julkaistu: 13.11.2019 00.00

Ensimmäinen täysi sarjakierros saatiin pakettiin, kun naiset kohtasivat Rovaniemellä SBT Martit sekä SBC Levi II. Molemmat joukkueet olivat aloittaneet kauden hyvillä tuloksilla, joten tiedossa oli kovimmat pelit tähän asti.

SBT Martti osoitti alusta asti tuttua taistelutahtoa, hyvää peliasennetta ja erinomaista maalivahtipeliä. Tästä seurauksena avausmaalia saatiin odotella erän puoliväliin, kun ylivoima onnistui pistämään pallon Marttien hyvin torjuneen maalivahdin selän taakse. Pian avausmaalin jälkeen nähtiin myös rangaistuslaukaus, jonka vastustajan maalivahti onnistui torjumaan varmoilla otteilla. Pelin edetessä kontrollipelaaminen ja maltilla rakennetut maalipaikat kuitenkin alkoivat näkyä meidän eduksi. Kolmanteen erään pistettiin vielä peluutusruletti käyntiin, kun toisen erän lopussa loukkaantuneet Laku ja Line jouduttiin ottamaan sivuun pelaavasta kokoonpanosta. Vahvan ja laajan materiaalin ansiosta äkilliset muutokset eivät peliin juuri vaikuttaneet ja viimeiseen erään tahkottiin vielä 4 maalia. SBT Marttien hyvästä taistelusta ja maalivahtipelistä huolimatta loppulukemat 9-0 ja kauden toinen nollapeli taskuun Ninnille.

OFBC - SBT Martti 9-0

Päivän toinen ottelu SBC Levi II:sta vastaan oli odotetun kovatempoinen ja vastustajan tiedettiin tulevan peliin kovalla kamppailuasenteella. Ensimmäinen erä mentiin tiukassa puristuksessa, meidän hallitessa palloa ja pelitilanteita pääsääntöisesti. Ensimmäiseen erään onnistuttiin kuitenkin saamaan 3 maalia, mikä hieman kevensi tunnelmaa ja sai joukkueen heräämään pelaamiseen. Toinen erä mentiin maalittomana ja vastustaja prässäsi ajoittain todella voimakkaasti. Kolmannessa erässä Levi osoitti olevansa edelleen pelissä mukana kaventamalla tilanteeksi 1-4, mutta sitä seurannut 9 sekunnin pikamaali söi viimeisen terän ja loppulukemiksi 1-7.

SBC Levi II - OFBC 1-7

Ensimmäisen kierroksen jälkeen tilanne on siis positiivinen ja joukkue on sarjataulukossa kärkipaikalla täydellä 12 pisteellä. Kautta on kuitenkin yli puolet jäljellä ja jokainen joukkue tulee parantamaan peliään kauden edetessä. Hyvää tekemistä myös harjoittelussa tulee siis jatkaa! Seuraavat pelit pelataan 30.11. Haukiputaan yhtenäiskoululla. Siellä vastaan asettuu SBT Tornio II sekä HaHe II.