OFBC:n Miesten Edustusjoukkue sarjakauteen uudistuneena
Julkaistu: 17.09.2021 00.00

OFBC:n Miesten Edustusjoukkue sarjakauteen uudistuneena

OFBC:n Miesten Edustusjoukkue lähtee pelikauteen vahvasti uudistuneena. Joukkueen valmennuksesta vastaavat Markus Hassinen, Mika Mäkelä, Miko Storman sekä Ari Vierimaa.

Vastuuvalmentaja Markus Hassinen on tehnyt tulosta miesten joukkueissa aiemmin raahelaisessa Tempossa, luotsaten joukkueen pariin sarjanousuun viime kausina. Markus toimi alkukauden OFBC:n P18 joukkueen valmentajana luoden joukkueelle kovan harjoittelun ja asenteellisen pelaamisen ilmapiirin. Seuran tavoitteena on luoda miesten edustusjoukkueelle tulevaisuutta ajatellen urheilullinen ja asenteellinen kulttuuri ja tähän tehtävään osaava mies löytyi oman seuran sisältä.

Valmennustiimiin ja OFBC:hen uutena liittyy Mika Mäkelä, jolta löytyy kahdenkymmenen vuoden kokemus miesten kilpasarjoissa valmentamisesta. Mika on vastuuvalmentajana ollut kaksi kertaa nostamassa Merikosken edustuksen 1-divisioonaan ja kerran samanlainen projekti on viety onnistuneesti satamaan Tampereella Kooveen peräsimessä. Mikan kova vaatimustaso, rautainen ammattitaito ja ääretön intohimo lajia kohtaan tulevat takuulla olemaan nuorelle joukkueelle tärkeitä voimavaroja kauden aikana.

Toisena uutena valmennustiimiin tulee Miko Storman. Miko on valmentanut aiemmin junioreita niin Vantaalla kuin Rovaniemelläkin, viime kaudella hän toimi valmentajana Santa`s Unitedin naisten edustusjoukkueessa. Miko tuo valmennukseen vahvan osaamisen fyysiseen harjoitteluun, joka tuleekin olemaan pelaajien kehittämisessä isossa roolissa. Miko on pelannut pääkaupunkiseudulla sekä Saksan pääsarjajoukkue Chemnitz Floorfighterissa, joten näkökulmia erilaisista toimintatavoista saadaan joukkueen toiminnan kehittämiseen. Mainittakoon että Mikon palkintokaapista löytyy soudusta yli 30 SM-mitalia!

Joukkueen neljäs valmentaja Ari Vierimaa vastaa joukkueen videovalmennuksesta. Pelaajien sekä joukkueen pelaamisen kehittämisessä on erittäin tärkeää pystyä käymään tilanteita läpi videoilta. Joukkueen kaikki ottelut tullaankin alkavalla kaudella kuvaamaan. Joukkueessa panostetaan pelaajan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Kiitämme samalla edustusta viimeiset kolme kautta valmentanutta Rami Lehtolaa. Ramin valmennuksessa OFBC nousi ensimmäistä kertaa seurahistoriassa 2-divisoonaan. Liigassakin pelanneella Ramilla pelihalut olivat edelleen sen verran kovat että valmentaminen jäi toistaiseksi taustalle. Kiitokset Rami panoksestasi OFBC:n toimintaan ja tsemppiä tuleviin peleihin!

Miesten Edustuksen pelaajistossakin tapahtui isoja muutoksia useiden aiemmilla kausilla joukkueessa pelanneiden kokeneiden sarjajyrien siirtyessä toisaalle, tilalle on tuotu nuorta voimaa ja vauhtia. Seurassa ollaan viime vuosina panostettu todella paljon junioritoiminnan kehittämiseen ja Klubin joukkueet pelaavatkin jokaisessa ikäluokassa alueen kärjessä. Nyt alkavalla kaudella edustusjoukkueessa nähdään ennätysmäärä nuoria pelaajia jotka ovat jo junioreina pelanneet Klubin paidoissa. Panostus nuoriin pelaajiin on panostamista tulevaisuuteen, muutoksilla lähdetään pitkäjänteisesti rakentamaan tulevaisuuden joukkuetta johon alueen nuoret ja tavoitteelliset pelaajat haluavat tulla kehittymään.

Oletko kiinnostunut pelaamisesta Klubin uudistuneessa joukkueessa? Jos olet motivoitunut harjoittelija ja omaat potentiaalia olla johtava pelaaja miesten 2-divisioonassa niin ota yhteyttä joukkueen valmennukseen. Joukkue harjoittelee primetime aikaan laadukkaissa olosuhteissa ja joukkueeseen haetaan vielä muutamia joukkueen iskukykyä vahvistavia pelaajia. Ota pikaisesti yhteyttä sillä kausi alkaa kohta!

Jos taas pelien katsominen on sinun juttusi niin nyt sinulla on mahdollisuus nähdä uudistuneen joukkueen matseja edullisesti ja samalla tukea joukkueen toimintaa. Hanki myynnissä oleva Kannustajakausikortti miesten 2-divisioonan Pohjois-Suomen lohkon runkosarjaotteluihin kaudelle 2021-22. Kausikortin hinta on VAIN 30 euroa. Tarjoamme viime kaudelle kortin hankkineille uuden kortin 15 euron hintaan. Kausikortilla sisäänpääsy jokaisen Oulun alueen joukkueen kotipeliin, kortilla pääset siten katsomaan kaikki alueella pelattavat Klubin pelit.

OFBC:n kotipelit pelataan Kastellin monitoimitalon A-salissa, ensimmäinen kotiottelu OFBC - JäJä lauantaina 2.10. klo 18 - Tervetuloa