OFBC:n hoitopolku - tapaturman sattuessa nopeasti takaisin pelikuntoon!

OFBC ja Pohjola Sairaala tekevät yhteistyötä jotta tapaturman sattuessa ammattitaitoiseen hoitoon pääsee mahdollisimman nopeasti ja jouhevasti.

Huom! Pohjola Sairaalan muuttuminen Pihlajalinnaksi kauden 2021-22 aikana ei muuta OFBC:n hoitopolkua, tapaturman sattuessa toimitaan muutoksenkin jälkeeen tämän sivun ohjeiden mukaisesti. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen.

OFBC:n jokainen kerhojoukkueen pelaaja on vakuutettu Pohjola Sporttiturva vakuutuksin, vakuutus kuuluu Salibandyliiton Ryhmäpelipassiin (vakuutuksessa ei omavastuuta).

Sarjapelejä pelaavien pelaajien kohdalla Salibandyliiton Pelipassit hankitaan henkilökohtaisesti, suosittelemme ottamaan Pelipassin yhteyteen Sporttiturvan. Pohjola Sporttiturva vakuutukset Pelipassin yhteydessä alkaen 6 euroa.

Mitä tehdä jos tapaturma sattuu? OFBC:n yhteistyökumppani Pohjola Sairaala auttaa sinut takaisin pelikentille toimivaksi todetun ja nopean hoitopolun kautta.

Pohjola Sporttiturvalla vakuutettu, ota yhteyttä suoraan Pohjola Terveysmestari -palveluun puhelimitse 0100-5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksen chatissa.
*Pohjola Vakuutuksen asiakkaana saat maksutonta terveysneuvontaa ja tiedon siitä, kannattaako lähteä lääkäriin tai miten oireitasi pitäisi hoitaa.
*Terveydenhuollon asiantuntija varaa sinulle tarvittaessa ajan etälääkärille tai sopivan ammattilaisen vastaanotolle Pohjola Sairaalaan tai muulle lääkärikumppanillemme.
*Kun aloitat hoitosi Terveysmestarin kanssa, voit saada korvausratkaisun heti, eikä sinun tarvitse täyttää vahinkoilmoitusta.
*Korvattavan hoidon yhteydessä sinun ei tarvitse maksaa kuin vakuutuksesi mahdollinen omavastuu (junioreiden ryhmäpelipassi -vakuutuksessa ei omavastuuta).
*Jos loukkaantunut kuuluu kerhotoimintaan jossa ei pelata sarjapelejä, muista ilmoittaa Salibandyliiton ryhmäpelipassin vakuutusnumero 06-221739.
*Palvelu on avoinna joka päivä klo 7-23.

Mikäli sinulla on vakuutus toisessa yhtiössä, pääset ilman muuta Pohjola Sairaalan ammattilaisten hoidettavaksi, sinulla ei kuitenkaan ole Terveysmestarin palvelut käytettävissä. Toimi tässä tapauskessa oheisen hoitoketjun mukaan, lue lisää oheisesta linkistä KLIK! (pdf)

Loukkaannuttuasi sinun kannattaa hakeutua Pohjola Sairaalan asiantuntevaan hoitoon, jotta pääset nopeasti takaisin treenaamaan. Myös korvausasiat hoituvat saman tien.
Lisätietoja korvausasioista ja vahinkoilmoituksista Pohjola Sporttiturvan käyttäjille: KLIK! (pohjola.fi)

Vakuutuksien tuoteselosteet sekä vakuutusnumerot Salibandyliiton sivuilla, KLIK!
*Kilpapelaaminen (vakuutukset Salibandyliiton sarjatoimintaan)
*Salibandyn harrastaminen (vakuutus paikallisiin sarjoihin kuten Leijonaliiga ja Oxdog)
*Ryhmäpelipassi (vakuutus kerhotoimintaan jossa ei pelata sarjapelejä)

Ohjaajia tai muita toimihenkilöitä ei ole vakuutettu seuran toimesta, suosittelemme Pohjola Sporttiturvan Valmentajan pelipassin hankkimista.

Muista että kunnolla hoidetulla lämmittelyllä sekä lihashuollolla vähennät turhia loukkaantumisia ja pysyt pelikentillä!