MATERIAALIPANKKI

Seuran tiedostot löytyvät materiaalipankista, huomioi että osa materiaaleista on nähtävillä vain kirjautuneena Ylläpidon kautta joukkueiden ylläpitäjille.

Seuran Materiaalipankkiin pääset tästä, KLIK
Joukkueiden omat materiaalit joukkueiden omilla sivuilta.

KULUKORVAUSLASKUT

Verovapaat matkakustannustenkorvaukset

Vuonna 2022 kilometrikorvauksen perussumma on 0,46 euroa/km (0,44 euroa/km vuonna 2021).

Verovapaan kotimaan kokopäivärahan määrä on 45 euroa, matka yli 10 tuntia (44 euroa vuonna 2021) ja osapäivärahan 20 euroa, matka yli 6 tuntia (20 euroa vuonna 2021).

Verovapaata tuloa on päiväraha enintään 20 päivältä sekä matkustamiskustannusten korvauksesta muulla kuin julkisella kulkuneuvolla tehdystä matkasta enintään 2 000 euroa kalenterivuodelta.


Seuran kulukorvauspohja ladattavissa materiaalipankissa, suosittelemme sen käyttöä jotta kaikki tiedot tulevat merkityksi kerralla oikein.

Maksetut kustannusten korvaukset tulee ilmoittaa tulorekisteriin viiden kalenteripäivän kuluessa maksupäivästä, joten olkaa ennen maksamista yhteydessä seuran rahastonhoitajaan, yhteystiedot : www.ofbc.fi/organisaatio Tarvittaessa saat lisätietoja seuran toimistolta tai rahastonhoitajalta.

HARJOITUSPÄIVÄKIRJA

Harjoituspäiväkirjoihin merkittävät suoritukset päivittyvät järjestelmään automaattisesti kun joukkueet käyttävät ilmoittautumisesta Jopoxia. Huomioi että harjoituksen yhteydessä osallistujat on vahvistettava, tämä on nopea ja helppo tehdä Jopox puhelin App:lla, joka on ladattavissa Play kaupassa. Harjoituspäiväkirjoja ei siis tarvitse enää palauttaa erikseen.

Valmennuksen omaan käyttöön voitte ladata harjoituspäiväkirja -pohjan materiaalipankista.