REKISTERISELOSTE

Rekisterin pitäjä: Oulun Floorball Club ry. (OFBC)
Rekisteriasioissa yhteys:
OFBC toimisto, toimisto@ofbc.fi
Rekisterin nimi:
OFBC:n jäsenrekisteri
Rekisterin käyttötarkoistus:
Rekisterin ensisijainen käyttötarkoitus on seuran jäsenten yhteystietojen ylläpitäminen. Tietoja käytetään yhteydenpitoon, laskutukseen ja uutiskirjeiden lähettämiseen.
Rekisterin tietosisältö:
Rekisteriin tallennetaan jäsenen ja hänen huoltajansa harrastustoiminnassa tarvittavat yhteystiedot. Jäsen pääsee näkemään nämä tiedot käyttäjätunnuksellaan ja salasanalla, jotka tallennetaan rekisteriin kryptattuna.
Säännönmukaiset tietolähteet:
Henkilötiedot jäsen antaa itse ilmoittautuessaan toimintaan, joko suoraa sähköisesti rekisteriin tai paperisella ilmoittautumislomakkeella.
Tietojen luovutus:
Tietoja luovutetaan rajoitetusti kolmansille osapuolille.
Rekisterin suojaus:
Yhteystiedot ovat seuran työntekijöiden, hallituksenjäsenten ja kunkin joukkueen toimihenkilöiden nähtävissä. Sähköisesti tallennetut tiedot sijaitsevat salasanasuojatuilla palvelimilla.
Tarkastusoikeus:
Jäsen pääsee näkemään omat tiedot käyttäjätunnuksellaan ja salasanalla, jotka tallennetaan rekisteriin kryptattuna.
Oikeus vaatia tietojen korjausta:
Jäsen pystyy itse korjaamaan tietojaan käyttäjätunnuksellaan ja salasanalla, jotka tallennetaan rekisteriin kryptattuna.

Yhteystietojen käyttö - Joukkueen toimihenkilöt käyttävät sähköpostiosoitettanne joukkueen joukkoviestityksessä, jolloin osoitteenne saattaa näkyä viestin vastaanottajalistassa. - Joukkueen toimihenkilöt käyttävät puhelinnumeroanne tarvittaessa joukkueen tiedonvälitykseen. - Seura pidättää itsellään oikeuden luovuttaa rajoitetusti yhteystiedoja kolmansille osapuolille.

- Tietojen siirto EU / ETA –alueen ulkopuolelle: Seuramapin tietokannoissa olevia tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Valokuvaaminen/Videokuvaaminen ja tiedonsiirtolupa
HUOM ole yhteydessä OFBC toimistoon, jos et sitoudu allaoleviin kohtiin
1.) Lastamme/itseäni saa kuvata/videokuvata harjoituksissa, otteluissa tai muissa tilaisuuksissa, joihin joukkue/ryhmä osallistuu kauden aikana.
2.) Lapsemme/itseni kuva/videokuva saa esiintyä internetissä joukkueen kotisivulla tai muussa yhteydessä sosiaalisessa mediassa.
3.) Lapsemme/itseni kuva/videokuva saa esiintyä edellisten lisäksi televisiossa tai sanoma- ja alueellisissa paikallislehdissä joukkueen/ryhmän osallistuessa tapahtumiin, joista tehdään julkista tiedotusta ja kerrontaa.
4.) Lapsemme/itseni kuvaa/videokuvaa saa käyttää seuran ja joukkueen omassa materiaalituotannossa ja toiminnan esittelyssä.

Jopox
Jopoxin kausikohtainen jäsenrekisteri tekee selväksi roolijaot seuran sisällä. Tiedot pysyvät ajan tasalla kausien vaihtuessakin, kun jäsenet voivat päivittää itse omia yhteystietojaan Jopox Pukukopin kautta.

Jopoxin jäsenrekisteri täyttää asetusten edellyttämät tietosuojavaatimukset. Tarkempi rekisteriseloste www.ofbc.fi/tietosuojaseloste