Arttu Arffman Junioripäälliköksi!
Julkaistu: 06.07.2020 00.00

Arttu Arffman Junioripäälliköksi!

Arttu Arffman OFBC:n Junioripäälliköksi!

OFBC on palkannut junioripäälliköksi vahvan lajitaustan omaavan Arttu Arffmanin, 32.

Artulla on kokemusta aikuisten SM-sarjoista, pelaajana miesten sekä päävalmentajana naisten puolelta. Lisäksi hän on valmentanut useammalla paikkakunnalla niin aikuisia kuin junioreitakin, joten näkemystä salibandyn erilaisista toimintatavoista on kertynyt matkan varrelta paljon. "Haimme henkilöä jolla olisi tietotaitoa lajin huipulta, mitä menestyminen lajissamme vaatii, lisäksi haimme motivoitunutta ja eteenpäin menevää tyyppiä, nyt löysimme juuri sellaisen", iloitsee OFBC:n toiminnanjohtaja Henri Dufva.

Junioripäällikön työ suuntautuu seuran kerho- ja juniorijoukkueiden toiminnan linjaamiseen sekä joukkueiden valmentajien osaamisen kehittämiseen ja heidän tukena oloon. "Haluan olla auttamassa valmentajia kehittämään itseään valmentajina ja sitä kautta viemään eteenpäin joukkueidensa pelaajia, yhteistyön kautta saamme pelaajille erinomaiset mahdollisuudet kehittyä pitkälle OFBC:ssa", kertoo Arttu suunnitelmista uuteen työhön.

Artun opiskeluhistoria tukee erinomaisesti hänen tulevaa työtään; liikuntaneuvoja, koulunkäynninohjaaja sekä viimeisiä kursseja vaille loppuun käyty Valmentajan ammattitutkinto & Salibandyn huippuvalmentajankoulutus. Eerikkilässä suoritettava koulutus antaa valmiudet edustustason joukkueiden valmentamiseen ja johtamiseen sekä nuorten huippupelaajien kehittämiseen, Arttu valmistuu koulutuksesta alkusyksystä, joten Salibandyliiton tuorein tieto on jatkossa OFBC:n käytössä.

Viimeiset vuodet Arttu on toiminut koulunkäynninohjaajana, josta siirtyy elokuun alussa OFBC:hen. "Odotan syksyä innolla, NFG -turnauksessa pääsen näkemään ensimmäiset pelit, siitä startataan!", päättää Arttu.

Toivotetaan Arttu tervetulleeksi Klubiin!